*-*Já ti držím pěstičky.

*-*Já ti držím pěstičky.

Anotace: ~~~~~~~~~~

----------------------

 Mít nohy toulavý

 a srdce tuláka

 kterého hned kopec

 na výšlap naláká

 cepín,mačky,karabiny

 v zimě však pozor

 na laviny.

 Lano dobře napne-li se

 skobou řádně

 zajistit se

 smyčky,bivak,lezečky.

 Já ti držím pěstičky.

 Bohyně hor Adrástea

 víc dohlížet

 by snad měla

 na nějaké škobrtnutí

 ruku svou

 dát k zachytnutí.

 Někdy to žel,nestihne

 pak se lano přetrhne.

 Né,to ne…

 Nefelé,bohyně oblaků

 schovává vrcholy do mraků

 a tam se s vrcholy

 polaská.

 Proto jsou ty hory

 pro všechny horolezce

 taková láska.

 Makalu,K-2,Everest

 Annapurna…Ách.

 Stačí i Tatranský Gerlach.

 ~~~~~~~~~~~~~~

-----------------

Autor Květka Š., 21.09.2021
Přečteno 191x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, Marten, J's .., Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky jsi to napsala a obrázky prima. Pozitivní klima.

21.09.2021 17:43:53 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí