ZNAMENÍ BOHYNĚ mezi dnem a nocí

ZNAMENÍ BOHYNĚ mezi dnem a nocí

Anotace: ...mezi snem a životem. Němé rozhovory. I o tom, jak (ne)chutná Zakázané Ovoce.

ŽIVÉ SNY dráždí moje představy;
ožívají v obrazy vylíčené v temných barvách
skrze slova, která umocňuje příchuť nedostupného.
Chcete snad odhalit můj um slovy malovat?
Možná zasáhne i vaše smysly.
Přes náznaky tajemna vidím to tam zcela jasně.
Nechte mou mysl pracovat...
A sebe unášet.

.....?
Autor ARTeFakty X. Múzy, 16.05.2018
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí