V MYŠLENKÁCH

V MYŠLENKÁCH

Anotace: Znamení Bohyně

V MYŠLENKÁCH jste zlatým deštěm,
Co na mě prší z mraků slov,
Pak ještě stéká v potůčcích...
Kapky na ušních lalůčcích,
A kroupy bijou na tělo,
Nepřestat se jim zachtělo.
Když slunce šlehne, vše se ztiší.
Svěží vzduch a vítr, duha...
Nikdo nic víc neuslyší.
Na zem si lehne, přijde nová vzpruha.
A já... horká láva, co roztéká se na kameni.
Žhavá, lačná po plameni...
Pálí všechno, nemá dost.
Staré mosty, její ctnost.
Nemyslí na budoucnost...

.....?
Autor ARTeFakty X. Múzy, 19.05.2018
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí