KATARZE

KATARZE

Anotace: Znamení Bohyně

Říkám si... Nedám se.
NASTANE KATARZE...
A pak v danou, trochu
Nečekanou chvíli,
I když stojím stranou...
A myslím při tom
Na shledanou
Nejednu chvíli
Objeví se, vypadají,
Ale nejsou temné.
Spojí se ty síly,
Co zabolí na hrudi
Mé i zápěstí pocítí,
Jakoby něco trhá mi
V nich žíly.
Možná, že jen
Horká krev, co v nich
Proudí do srdce
Stéká...
Suché na sladké mění
Tahle malá
Vinotéka.
S pocitem opilce
Si naleju další
Vychutnám ve chvilce.
To víno zralé...
Jsem už trochu starší
Větší... na špunty
Malé, okoralé.
Autor ARTeFakty X. Múzy, 26.05.2018
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí