Zasnění Bohyně

Zasnění Bohyně

KDYBYSTE JEN MOHL...

SJÍŽDĚT prsty po zádech,

Přitom TAJIT vlastní dech,

Olej VTÍRAT do kůže...

Samet z ní být nemůže;

OMÁMIT chce jemnou vůní,

PŘIBLÍŽIT SE k její tůni,

ZOBAT malé borůvky,

Co rostou všude kolem,

PROJÍT pramen mokrých vlasů

A pak neoraným polem.

ZTRATIT SE v prostoru a času,

CÍTIT pomíjivou krásu.

Pohled na ni dopustí, že se v sobě rozpustí...

 

.....?

 

Autor ARTeFakty X. Múzy, 12.06.2018
Přečteno 404x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí