Zpěvy nemilosti XXVII

Zpěvy nemilosti XXVII

 

Zpěv sedmadvacátý

 

Odhazuji všechny zbytky ohledu k vám, vy soucitní a zkažení ve své ješitné pohodlnosti! Budu zlý a bezcitný! Budu ponoukat k násilí na vaší morální ochablosti, na vašem bezduchém jemnocitu. Dotýkat se vašich mateřských pudů. Budu ve vás budovat cit nový. Buď se spojíte se mnou nebo proti mně. Raději zemřít mučednickou smrtí, než v morálním marastu ekologického smetiště!

Je mi nevolno z našich matek, z jejich domýšlivého pocitu důležitosti nad tím, že porodily nějaké děti. Zásluhou není děti zplodit, ale vychovat důstojné nositele příštího života. To se však neděje ani v nejmenším! Naše děti nemají žádný pojem o smyslu a hodnotě života. Vše, čím se zaobírají ve své mysli, pokud je vůbec něco zajímá, jsou hry, peníze a skličující bezradnost jejich matek.

Je naprosto zarážející až šokující, co všechno dnes dokáže matka ospravedlnit ve jménu vlastních dětí! Naslouchejte našim ženám pozorně! Máme snad odkázat budoucnost lidského rodu psychicky narušeným ratolestem vzešlým z náruče svobodných či rozvedených matek, nebo snad zhrzených milenek? Či snad dokonce dětem narozeným z umělého početí frigidních sufražetek a lesbiček pohrdajících maskulinitou? Co asi vyroste ze synů takových matek? Má naše mladá generace zhusta dospívající bez řádné otcovské výchovy vůbec nějakou budoucnost?

Naše ženy si pořizují dítě jako psa: pro potěšení, pro potvrzení vlastního významu, ze strachu před samotou. Pak je ukazují světu na sociálních sítích jako rekvizitu, jako předmět doličný dokazující jejich naplněný život, sbírajíce při tom vytoužené lajky. Bude asi marné jim vykládat, že v minulosti, v dobách, kdy ještě lidé chápali smysl lidského života, ženy rodily děti jako příspěvek svému rodu – chlapce pro jeho budoucí rozvoj a ochranu, dívky pro jeho vitalitu.

Pro co vyššího by měly své děti rodit dnes? Pro Evropu? Pro Evropskou unii? Směšné! Všetečná otázka: Lídři Západu dnes štvou proti Rusku. Ale koho tím mají na mysli? Rusové bojují za vlast, za svoji civilizaci. Za co budou bojovat Evropané? Za své nadnárodní korporace a bankéře? Absurdní představa! Pokud Evropa s NATO vytáhne proti Rusku utrpí děsivou porážku, na níž bude vzpomínat mnoho příštích generací, jež se nakonec rozpustí v muslimském chalífátu.    

Vše, čím se kdy jedinec utvořil ke smysluplnému bytí, byla oddanost společné věci. A je lhostejné, zda tato vášeň měla pozitivní či negativní obsah. Takový člověk vždy pohrdal zženštilostí a vlastní děti odebíral jejich matkám, jakmile to jen bylo možné. Mužům určoval poslání, ženám jejich místo.  U společného stolu ho nikdy nezajímal počet, ale přináležitost ke společné hroudě a úcta k otci.

Autor Zoroaster, 20.03.2024
Přečteno 49x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí