Výpravčí

Výpravčí

 

          Výpravčí

 

    Osamnělí výpravčí

    na nádraží v noci

    nemá ani čepici

    jen pažemi mává

    do všech stran

    světových

 

    určitě řídí

    kam mají jezdit vlaky

    třeba ho poslechnou

    nebo taky třeba ne

 

    ke své škodě

    vždyť nejčastěji

    ukazuje rukou

    nahoru do nebe

Autor Li-po, 11.07.2015
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí