Oči

Oči

 

         Oči

 

   Oči básníkovi

   jsou velké

   a průzračné

   čisté

   jak voda tryskající

 

   aby dobře

   a jasně

   viděl vše

 

   a když čas

   jeho

   proletí kolem

   a oči již

   nic nevidí

 

   ještě poslouží

   za potravu

   zástupu

   v řadě čekajících

   havranů

  

 

 

   

Autor Li-po, 27.07.2015
Přečteno 618x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí