Dezert májový romantický

Dezert májový romantický

Anotace: Sdílejte, než to  smažou! Sdílejte,  než to sežerou! 

Májový dezert
by Medvěd XXXL
------------------------------
 
 
 
Víte že , když do
smetany zakysané
přidáte
cukr krystal,
cukr moučkový ,
cukr vanilkový,
cukr mořský
i cukr kostkovaný
 
plus trochu
prachobyčejné Nutelly
a pampeliškové marmelády,
 
a nepřidáte
do ní cuketu, ani gulášové koření
tak vytvoříte inspirativní
chutný májový
severobrněnský dezert.....?
 
Sdílejte, než to 
smažou!
Sdílejte, 
než to sežerou! 
Autor Medved23, 07.05.2022
Přečteno 185x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Fialový metal, Fil, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D

07.05.2022 10:29:52 | Medved23

však to je opravdu k sežrání***

07.05.2022 08:59:31 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí