Pilná jako včelička 18+!!

Pilná jako včelička 18+!!

Anotace: Netřeba komentář...

Pilná jako včelička, usadím se ti na líčka,

a ty mi budeš jazykem, rejdit stále tam a sem.

Mé tělo hříšné, slast a chtíč, v tom okamžiku dravě znič.

Výkřik do tmy, prázdná slova, hekání a stále znova.

Miluju ty pocity, když vím, že to nejsi ty.

Chci se stát jen loutkou tvou,

chci ti občas říkat pane,

být tvou velkou záhadou,

milenkou pro nezadané.

Skřípu zuby, už mě znič,

zblázním se, jak velký chtíč, sžírá mé tělo plané.

Nehty ryju do tvé kůže, už ti žádná nepomůže.

Z moci mé únik není, tohle je mé překvapení.

Exploduju z tvého těla, vzpamatovat bych se měla.

Pročpak tu hru nehrát dál,

vždyť ty jsi můj, touhy král.

Autor Alžběta Šedá, 19.06.2014
Přečteno 1132x
Tipy 4
Poslední tipující: Jan Urban
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí