Erotické pojmosloví (písmeno B)

Erotické pojmosloví (písmeno B)

Anotace: Pojmy v akrosticích podruhé

Sbírka: Sexikon

Bývám často rychle hotov
A tak jsem si řekl
Laskat tě a dát si pohov,
Aby lehce změkl.
Nyní vydržím už déle,
Co však bylo dřív?
Okamžitě po zásunu sémě
Vystříklo na tvůj břich.
Ách už trénuji tu výdrž
Naplno ponořen ve tvém klíně...
Í křičíš: "Už budu, vydrž!"
------------------------------------------

Blaho si dopřát
A to i bez muže?
Udělali si v již dávném Řecku
Bytelný vibrátor z vosku a kůže.
On posloužil jemu i jí,
Nu vyhlášená doba sexuálních orgií.
------------------------------------------

Ba co víc si můžeš přát!
I ty bys chtěl mít více žen.
Geniální přístup je manželky střídat
A to je každého muže tajný sen.
Manželství v tomhle směru
I přes jeho nevěru
Existuje věru.
------------------------------------------

Byznys bláhový:
Ostrov lásky.
Rozkošné krásky,
Dívky z Perlový.
Extra podvazky -
Lukrativní zakázky.
------------------------------------------

Bývala taky kdysi
Odbornice na chodník.
Rostoucí věk asi
Donutil ji praxi zúrodnit.
Extra zkušenosti,
Lákavá branže!
Mamá jako boss
A pak že to nejde že?
Miliony, luxus a mamon -
Á to je byznys na ohon. (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 23.08.2015
Přečteno 575x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí