Erotické pojmosloví (písmeno I)

Erotické pojmosloví (písmeno I)

Anotace: Pojmy v akrosticích podeváté

Sbírka: Sexikon

I když
Moc miluji předehry,
Ihned je naběhlý.
Strčit jí ho do lůna
Extra zásun áááá...
-----------------------------------------------------

I vydaly se na cesty
Mužské spermie,
Pochva připravená na ratolesti
Rychle přijme je.
En ta nejrychlejší
Gameta samičí
Najisto spojí se s vajíčkem.
A ti dva touhou křičí.
Copak mají v tuto chvíli vůbec páru o tom, že
Enem za devět měsíců vznikne život z této soulože?
-----------------------------------------------------

I když mám chutě,
Naučil jsem se ovládat
A sexuální pud zvládat.
Potlačení je o zvyku
Erotiku je
Třeba krotit bez povyku.
En ti nejslabší šukatéři
Naprosto podlehnou
Cukání k pudům nejsladším.
Eště dnes, amatéři.
-----------------------------------------------------

I třebaže se mi
Někdo líbí...
Co zákony v naší zemi?
Enom nejdou obejít.
Sestra má, z té mi
Tvrdne, ach Noemi. (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 30.08.2015
Přečteno 531x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí