E(ro)tiketa XIV.

E(ro)tiketa XIV.

Anotace: E(ro)tiketa počtrnácté

Sbírka: Sexikon

Je v pořádku, že
jakmile zříš podvazky,
zmizí všechny otázky.


Pozor na humorné příhody
při sexu uprostřed přírody.


Bývá zabijákem hříchu
dělat to potmě, potichu.


Otravnému
muži s rýmou
doporuč večer
s medicínou. (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 08.11.2016
Přečteno 533x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí