E(ro)tiketa XVIII.

E(ro)tiketa XVIII.

Anotace: E(ro)tiketa poosmnácté

Sbírka: Sexikon

Sexuální diploma(n)tky
ví, k čemu jsou
sexy prádlo i podpatky.


Kouzlem
elegance,
tance
lze vábiti
muže kance.


Jazyková bariéra
nevadí při tření těla.


Umíš-li to pusou,
je lehké býti múzou. (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 12.11.2016
Přečteno 529x
Tipy 4
Poslední tipující: Aiury, Lioness, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí