Sexuální zeměpiss (F)

Sexuální zeměpiss (F)

Anotace: Města na F

Sbírka: Sexikon

Ve Františkových Lázních
nemají sex spojený s bázní.


Ve Frenštátě pod Radhoštěm
nebudeš z postele vyhoštěn.


Ve Frýdku-Místku
užiješ si i
bez čtyřlístku.


I ve Frýdlantu
je dost sexuálních
aspirantů.


Ve Frýdlantu nad Ostravicí
jsou prý muži převelicí.


Mnoho tvrdých ptáků
je ve Fryštáku.


Ve Fulneku
mohou i
po česneku. (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 19.11.2016
Přečteno 459x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí