Sexuální zeměpiss (T)

Sexuální zeměpiss (T)

Anotace: Města na T

Sbírka: Sexikon

Stojí jim déle
po mandragoře
v Táboře?


Chutná sperma kakaově
v Tachově?


Tam, kde leží Tanvald,
je pravidelný styk standart.


Při orgasmu mečí
v Telči?


Ve městě Teplá
není každá teplá.


V Teplicích
je v posteli
mnoho lidí řádících.


Ženy z Teplic nad Metují
rády v prádle pózují.


Po dobrém víně
dostanou chuť v Terezíně.


V Tišnově
souloží předpisově.


Nejen s muži staršími
mají sex ženy v Toužimi.


Vrhne se na tebe
hladově
v Tovačově.


Rychle z tebe strhne džíny
ve městě Trhové Sviny.


Erotické garderóbě
věnují se
v Trhovém Štěpánově.


Ve městě Trmice
se klepou při sexu i police.


Sex je pro lidi
absolutno
ve městě Trutnov.


V Třebechovicích pod Orebem
tě pořádně ojebem.


Dá se souložit
i při muzice
v obci Třebenice.


Ve Třebíči
se tře v píči.


Porno epigoni
jsou v Třeboni.


V Třemošné
nic není nemožné.


Na nemravné návrhy
nepotřebuješ tlumočnice
v obci Třemošnice.


Pěkně ti ho vyleští
v Třešti.


Nadržení synci
žijí v Třinci.


Vidí po vyvrcholení
duhově
v Turnově?


V Turnově nad Vltavou
narazíš na zajímavou.


Zacpe ti ústa pérem,
ne kebabem
v Týnci nad Labem.


V Týnci nad Sázavou
nenajdeš sexuálně liknavou.


V Týništi nad Orlicí
souložíš i s dvojicí. (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 19.07.2017
Přečteno 552x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí