Sexuální zeměpiss (V)

Sexuální zeměpiss (V)

Anotace: Města na V

Sbírka: Sexikon

Při sexu si nevšimnou
ani kolemjdoucích
ve Valašských Kloboucích.


Ve Valašském Meziříčí
se sexem rozcvičí.


Ve Valticích
je styk blažící.


Aby našel dírku,
nepotřebuje baterku
muž ve Vamberku.


Ve Vansdorfu
se o tebe porvů.


Rádi plácají na kejty
ve městě Vejprty.


V obci Velešín
se jen peleší.


Přijdeš si na své
i bez depeší
ve Velké Bíteši.


Ve Velké Bystřici
posvětí styk i klerici.


Nejen o vinných střicích
ví své ve Velkých Bílovicích.


Ve Velkých Hamrech
ví o všech slastech.


Ojede tě mezi řečí
ve Velkém Meziříčí.


Dělají to i v rychlících
ve Velkých Opatovicích?


Ve Velkém Šenově
souloží světově.


Píší o tom statusy
v obci Veltrusy?


Ve městě Velvary
je sex lékem
na ženské nezmary.


Chtějí více a více
ve městě Verneřice.


Ve Veselí nad Lužnicí
jsou po styku dychtící.


Že prý tě vydřeli
nad Moravou ve Veselí.


Ve Větřní
se při tom zvěční.


Rozhoduje chuť
a ne postava
v obci Vidnava.


Ve Vimperku
zkrotíš i hysterku.


Ve měste Vítkov
bydlí kdejaké kvítko.


Nejen za svitu měsíce
souloží ve městě Vizovice.


Ve Vlachově Březí
je po styku každá březí?


Užiješ si s velkými
ve Vlašimi.


Tam, kde leží Vodňany,
strčí ti tam banány.


Po pár pohárech
soulouží ve Volarech.


Ve Volyni
tě ohne i v kuchyni.


Do hlav snících
se vkrádá sex
ve Voticích.


Ve Vracově
si rádi v dírce
pohověj.


Svádí tě nepřímo
ve městě Vratimov.


Po Pradědem ve Vrbně
i ve sněhu drb mě.


I bez titulu markrabí
zasuneš ve Vrchlabí.


Obyvatelé Vroutek
mají mnoho choutek.


Vášnivý spletenec končetin?
Tak souloží ve městě Vsetín.


Strč jí do huby
ve městě Všeruby.


Ve Výsluní
omámí tě vůní.


Jede po tobě nepokrytě
ve Vysokém Mýtě.


Ve Vysoké nad Jizerou
překecáš i zatvrzelou.


Souloží se veselí
ve Vysokém Veselí.


Chutná sémě
lahodně
ve Vyškově?


Ve Vyšším Brodě
uděláš ji v pohodě. (L)
Autor LIBIDiÁŘ, 22.07.2017
Přečteno 625x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí