Očistec

Očistec

Anotace: Sáhnout si až na dno brodit se tím nejslizčím bahnem uvnitř těla držet balanc nad...

Sbírka: Dívka, která se vznášela nad zemí

Sáhnout si až na dno
brodit se tím nejslizčím bahnem uvnitř těla
držet balanc nad propastí života a smrti
pobýt tak nějaký čas, který ti nepatří

probudit démony spící v mysli,
abys tu zanechal díl své bolesti
projít se peklem šílenství
dusit se sebehnusem
zvracet pocity ostré jako nože

a pak se dotknout nebe a světla
stát se vším,
být ve všem
stát se bohem, který nebyl, není a nikdy nebude
Autor horkosladka.symfonie, 24.06.2012
Přečteno 668x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí