světlo

světlo

Anotace: na památku Anneliese Michel (1952-1976),která podstoupila proces exorcismu, R.I.P.

 

 

        Nesu v ruce svíčku

        pro zbloudilé duše

        pro ztracené v temnotě

        proti zoufalství a beznaději

        sama vzplanu jak pochodeň

        pro lidi co zháší jiskřičku

        mojí víry

        každý den mého života . . .

 

 

 

Autor Julien, 12.02.2016
Přečteno 512x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí