robotechno

robotechno

Anotace: ..

technické umožnění vstřídnosti
rušivé vlny čiré mysli
křištálově čisté do kalů nevědomosti
zkreslených informací
dnešní moderní všednosti
rekapitulace choré mysli

Technologický pokrok jenž dávno není logický
pokrok jenž měl sloužit člověku
ale člověk z člověka jim udělal vlastně otrokem
skoky do vod neznámé budoucnosti
bity megabity střídají chronologicky neurotickou mysl
stroj střídá člověka člověk ovládá stroj
stroj ovládá vše ne jen stroj i data
plynulé řetězce, soustava tvoří vlastní život
tvoří sama sebe
Autor 6run6e, 21.10.2016
Přečteno 541x
Tipy 2
Poslední tipující: Ormissia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přišel čas terminátorů..ona vzpoura robotů už nemusí být sci-fi ;-)

21.10.2016 20:43:31 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí