pro boha

pro boha

 

        Pod znamením kalicha

        bojovnice boží umírá

        křižáci utíkají

        v zádech hrozivý zpěv mají

        k Táboru cesta je volná

        kdo v boží pravdě žije

        neutíká, bojuje

        do posledního dechu

        ta smrt byla zbytečná

        bůh není

        Johanko

 

 

        

Autor rybka, 30.03.2023
Přečteno 115x
Tipy 3
Poslední tipující: Lighter, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...i kdyby nebyl, zbývá víra pro Boha ne, pro ni se však zmírá.

30.03.2023 08:12:29 | Jan Kacíř

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí