S námi...

S námi...

Anotace: ---

Nikdo nám nic nepřeje.
Prý ať se vrátím na staré šlépěje.
Poslední dobou je mi zima.
Čekám až přijde naše doba.

/Jesli někdy...přijde?/
/Snad zítra...dnes ne/

Já někdy chtěla bych.
Rozpustit se a neobjevit.
Splynout se zemí.
Nebo s námi.
Mám strach ze slov mý mámy.

Stojím tváří v tvář osudu.
Proč? Vždyť všechno ví dopředu.
Jsem slabá...nic víc.
Protože před chvílí.
Věci ztratili svůj
rub a líc.
Autor Toda, 04.09.2012
Přečteno 570x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí