Voľba do mínového pola

Voľba do mínového pola

Anotace: Darken Salem Jesus

jediný osud mení všetko
na hranici zúfalstva
nájdeš jeden dôvod pokračovať
možno narazíš aj na bod pokoja
ale cestá nieje nikdy jednoduchá
spamätať sa nieje možné východisko
ďalej plávaj v tomto sne
nájdi jeho príčinu
a dávaj pozor čo ti hovorí ..
je to na tebe
vždy sú dva smery ktorými s možno vídať ...
ty si svojho osudu pánom
tak si poslúž
vždy to bolo všetko iba na tebe ...
ale pozor je tu aj mínové pole ...
Autor Darken Salem Jesus, 24.06.2014
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí