v horkých kruzích

v horkých kruzích

Anotace: Nestihla jsem.

Nestihla vidět.
Zapomněla vnímat.
Stačila se tvou myslí probít.
Zkoušela lětět z pádu vstávat.
To vše s tebou stihla prožít.
_________________________________

Nepotřebuji vidět,potřebuji vnímat.
Lhala jsem tak,až jsem se začala zamotávat .
Jsem ráda,že víš vše a já nemusím před tebou nic skrývat.
Víš víc,něž mysl stihla vnímat.


To vše s tebou prožívám .
Autor petronelije, 26.11.2014
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: Wertlosigkeit, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí