1.Máj

1.Máj

Anotace: ? Trochu dlouhý ?

 

                  1.Máj

 

       Kam jdou duše

       ještě nečisté

       když velká požíračka

       má volno

       na svátek práce

 

       ve tmě

       namačkáni na sebe

       světlo baterky

       občas zabliká

       na 1.máje

 

       až potom

       když mlýnek

       začne mlýt

       vyplivne

       novou

       již očištěnou hmotu

       která vše zapomněla

       na ulici

       na svátek práce

Autor Li-po, 05.05.2015
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí