Rozděluji

Rozděluji

           Rozděluji

  Nedávno při rozvodu

  dělili jsme nábytek

  na polovinu

  došlo i na knihovnu

      dloho jsme se

  nemohli shodnout

  nakonec přišlo

  řešení

       žena si nechala

  první část

  a já tu druhou

       kni-hovna

 

 

 

 

Autor Li-po, 23.05.2015
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sice nevím co si mohla vzít paní za kni, ale rozesmál si mne.

23.05.2015 21:11:01 | Lilien

Jsem rád.

25.05.2015 19:07:22 | Li-po

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí