Evropa

Evropa

Evropa
Odbila hodina
střídání stráží
Evropu ozářenou
svitem půlměsíce
unesl velký Multakuli
aby s ní prožil
svou dějinnou chvíli
a splodil nové potomstvo

Má to i své
pozitivní stránky
až se příště
narodíme
nebudeme se
již muset
pracně opalovat
Autor Li-po, 28.06.2015
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: stravla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí