Pravda nebo Lež

Pravda nebo Lež

Anotace: Tohle je moje vysvětlení ,jak cítím lež a pravdu ;)

Pravda:

 
Co je to pravda ,
vyčistí ti duši ?
ano, je rovnoměrná jako hradba ,
Však někdy je zákeřná jako šíp v kuši.

 Lež:
 
Co je to skrytá lež ,
nemluv a radši běž!
Pořád před ní utíkáš a stále bežíš ,
myslíš si ,že letíš a najednou zakopneš a na zemi ležíš.
Autor Pucík 2, 16.09.2015
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí