Vzpomínky na dětství

Vzpomínky na dětství

Myslela jsem,

že bys nikdy nedovolil,

abych si čichla k desce stolu

s jejími prsty

propletenými ve vlasech.

 

Myslela jsem,

že bys nikdy nedovolil,

aby mě v zprudka

hladila zaťatou pěstí po hlavě.

 

Říkal jsi,

že to nechceš,

ale sám jsi to odsouhlasil

dobrovolnou proměnou v prach.

 

Stalo se.

Nesmazáno.

Odpouštím, ale

nejsem ještěrka.

To, co se utrhlo,

prostě nedoroste.

Autor myší královna, 09.10.2015
Přečteno 438x
Tipy 10
Poslední tipující: Nikita44, Jort, Olex, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí