Jsem jinej

Jsem jinej

Anotace: ...a asi nejsem in...

Studuju a pracuju,

jsem na holky,

alkoholu holduju

a žeru brambůrky;

 

jsem bílej 

a věřím na boha a bohy;

neholím si obličej

a nohy;

 

poslouchám tvrdou hudbu,

radši než hedvábí mám plech

a jsem hrdej, že mám mámu, tátu;

hrdej, že jsem Čech...

Autor Oxík, 20.06.2016
Přečteno 390x
Tipy 3
Poslední tipující: Urvisu, Fany, Ravena Lupus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí