velký pátek

velký pátek

Anotace: malý popis velkýho pátku

Tvoje srdce me hreje na hrudi
Zatimco zabijim hvezdy
Jednu po druhy

Moji demoni se odrazi na strope
A ty nevis nic
Kdyz me tvoje srdce hreje na hrudi
A to me mozna leta ve vesmiru
Nemuze me dostihnout

Noze a zbrane se mozna hodi
Kdyz se chces vysvlict z vlastni kuze
Nerikej, ze se nic nemuze stat
Protoze muze
Protoze kurva muze.
Autor Černá, 06.05.2018
Přečteno 397x
Tipy 6
Poslední tipující: Amiradi, Now, Philogyny1, ProstěPepa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... hlavne ty ostre... :)

08.05.2018 22:30:26 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí