Anděl s vůní vanilky

Anděl s vůní vanilky

Anotace: ...A

 

 

Miluju ty Tvoje žlutý vlasy

A oči modrý, jak ledová tříšť.

Jsi ztělesněním nekonvenční krásy. 

 

Ale nebaví mě kvůli Tobě na svý osobnosti dřít. 

 

 

Voníš jako rum Don Papa,

- pomerančem a vanilkou. 

Přesto musím hledat jinýho chlapa. 

 

To proto, že mě nikdy nebudeš než do postele chtít. 

 

 

Autor Týna, 22.07.2020
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Frr, kudlankaW, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, máš to ujasněný. Jízda životem s bezpečnostním pásem... o tom život taky je.

22.07.2020 19:32:22 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí