Emocionální koláč

Emocionální koláč

Anotace: se šlehačkou!

Šel jsem spát brzo.
Ráno.
Musel jsem koupit energeťák. 
Snad nevypadám jak feťák.

Nemůžu na něho přestat myslet.
Celou noc.
Myšlenky nech zplesnivět.
Potřebuju pomoc.

Na oběd studený mekáč.
Nedívej se na mě tak.
Emocionální koláč.
Jednou pochopíš jak.

Podívej se na měsíc.
Musím ti něco říct.
Sám.
Měl bys na to přijít.

Jsem panic.

Autor root, 29.12.2020
Přečteno 300x
Tipy 13
Poslední tipující: Holoxicht, Jeněcovevzduchukrásného, Marten, danaska, neviditelná, mkinka, Rozmarýna, Iva Husárková, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvůj emocionální koláč je k sežrání :-))

29.12.2020 04:14:23 | Iva Husárková

Jo, mladého pohledu do poezie třeba. A to je Bezva!*
Jen snad tolik teček za verši... ach, běda!

29.12.2020 02:37:10 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí