Klecovej chov

Klecovej chov

Anotace: *nahý morče

 

(v plnej palbě

celý v kůži)

 

žebrá jak?

nedůstojně
 
skuhrá notoricky
tou dobou už zprofanovaně
 
klišé:
už jsi dostal!
zas visí na kleci
 
žere furt
nepřetržitě
bez ustání
 
naše nebývale uvřeštěný
 
- roztomilý -
 
enormně dobře živený
odporně tlustý
 
- prdel hroch -
 
i držka hroší
a dlouhý špekovitý rukávy
 
(holo holo holo holo holo)
apokalyptické zjevení
mastodont 
 
biblický přízrak budoucího lidského hladovění
 
 naše malé plešaté 
    Guinea Pig
           Sahulče
                  syn punku
 
Vincente? Zlato? Miláčku?
Maminka už je doma!
No ahoooj
 
zajícovi čumí rypák z domku
větří žrádlo
dobytek
Autor OpilyJohn, 09.09.2021
Přečteno 158x
Tipy 1
Poslední tipující: Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nedá se poznat...ale bavilo mě to číst...;-)

10.09.2021 17:40:42 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí