Lékař duše

Lékař duše

Anotace: Kdo jej zná, ví jak výjimečný a báječný člověk je.

Mazáctví v oboru,

U kterého je empatie nezbytná.

"Dobré ráno", jenž roztříští i ledovou kru,

rada, co je často potřebná.

 

Bez bázně

a hany

zabývat se nejrůznějšími lidskými strastmi.

I těmi, jenž opravdu nejsou k smíchu.

Korektní přístup

a odůvodnělý profesionální odstup.

 

Jaro, kdy příroda se probouzí

a i lidé smějí pocítit příliv světla.

Čtyřlístek značící štěstí

a s ním zároveň i mně slova došla.

Autor Haviko, 24.03.2022
Přečteno 154x
Tipy 6
Poslední tipující: Fil, Emily Říhová, šerý, mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ráda jsem četla díky :)

25.03.2022 06:55:32 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí