Zdravotní sestřička Danuška

Zdravotní sestřička Danuška

Anotace: I po letech zodpovědné a vyčerpávající práce ve zdravotnictví přistupuje k pacientkám ohleduplně.

Šifra, co úsměvem se odemyká.

Trpělivost, co jí zdobí neviditelná svatozář.

Emoce, ježn jsou skálopevné.

Modrá, jenž k Vám neodmyslitelně patří.

Poděkování, na než se nesmí zapomínat.

Rozruch tišící a se schopností depky rozhánět.

O negativech života ochotná vést dialog.

Klidně razit si svůj směr.

Ohleduplně a bez ničení přírody.

Vždy na rozcestí zvážit plusy i mínusy dané trasy.

Á je konec příjmení.

 

Duševní rovnováha i klid

A jistota mírného přístupu,

Navždy s krásou nejen tělesnou,

A hlavně obdivuhodná žena.

Autor Haviko, 25.03.2022
Přečteno 151x
Tipy 7
Poslední tipující: Medved23, Marten, Kan, paradoxy, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí