zombie

zombie

 

       Po ulici

       na chodnících

       pochodují

       do mobilu čumí

       zombie zombie zombie

       zombíci

       když praští se do sloupu

       tělo bez hlavy bezhlavý

       pochoduje dál

       v ruce mobil

       zombie zombie zombie

       

       bacha, ať nezakopneš

 

 

Autor rybka, 10.11.2022
Přečteno 102x
Tipy 2
Poslední tipující: Bufik, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí