umělcova fantazie

umělcova fantazie

 

 

          Panda na klavíru

          nahá dívka na mopedu

          paroháč na posedu

          talíř plný žížal

          cukrová vata v louži

          skončila pouť

          tak zase za rok

 

 

Autor rybka, 24.12.2022
Přečteno 91x
Tipy 10
Poslední tipující: Sonador, Jan Kacíř, Fialový metal, Now, Bufik, Iva Husárková, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Talíř plný žížal
jak trefně popsaný uplynulý rok
Co překousneme žije si dál
lásky i žal
však zůstaňme s polibky
nebojácnými
jak horký grog.

:)

24.12.2022 06:23:52 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí