Cry cry baby

Cry cry baby

Anotace: Milé děti, vezměme si příklad z Janis Joplin a všech ostatních "svobodných". Milujme tu všehoschopnou bestii, která stojí za všechno utrpení. Život je náš!

 

Nedívej se kolem 
uvidíš jen sebe
nic jiného tu nejní
bude tu s tebou 
i bez tebe.
 
Všechno stejně.
 
Až půjdeš večer spát
zavři oči
myšlenky ti vrátí
každou chvíli
špatnou 
-co tě na dno vykáže
krásnou
-co ti život z nebe ukáže.

 

Tak proč se držet při zdi
žít podle představ a knížky
každý vidí co chce
oči oklame
jen slepí věří
všechno vidí jasně.

 

Život není fér
krátký
-dlouhý
spravedlivý
-jednoduchý
zlý, krutý, složitý
...
nádherný.

 

Křič, miláčku, křič.

 

Chci to slyšet.

Autor redandreablue, 28.03.2023
Přečteno 110x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí