nostalgická

nostalgická

 

         Zmuchlanej plakát

         z osmdesátek

         Sandra ve znamení Býka

         nejkrásnější na světě

         muzika, céčka, hitparáda

         a v zimě byl sníh

         ne jako dneska

         a nebylo třetí pohlaví

         a války byly kdesi daleko

         a hlad jenom v Africe v televizi

         a žádný černoši na ulicích

         vole, to ti byla taková krása

         když byl svět ještě normální

 

 

Autor rybka, 03.06.2023
Přečteno 79x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, jort1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ale černoši na ulicích mně nevadí..

04.06.2023 16:03:30 | Frr

mně jo

04.06.2023 16:12:32 | rybka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí