Jen proto??

Jen proto??

Anotace: No a co, tak umím prd, učenej z nebe nespadl.. :-)

nemám talent ani dar
nemám čas se tím trápit
nemám strach zažít nezdar
nemám prostředky, jak to zvrátit

- ale, jen proto, že ..

nejsem dobrý básník
nejsem ani poeta
nejsem skvělej hudebník
nejsem součástí okteta

- jen proto, že..

nevím, jestli všechno píšu správně
nevím, jak udělat z textu hit
nevím, proč mě baví psát ty básně
nevím, jak tu neznalost pokořit

- a jen proto, že..

neumím k textům složit hudbu
neumím vysvětlit, proč skládám rád
neumím přelstít vyřknutou sudbu
neumím nic, ale s verši chci si hrát

- jen proto, měl bych přestat??

nepřestanu, mě baví tenhle svět
nepřestanu, a hejtuj si jak chceš
nepřestanu, zas přečteš si pár vět
nepřestanu, a teď do prdele běž :-)
Autor Warp75, 16.06.2023
Přečteno 73x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já též toho hodně nevím a neumím.

30.06.2023 17:49:49 | mkinka

Myslím, že nás takových bude víc, no a, ale jsou tací, kteří mají potřebu se tím zaobírat a komentovat.

30.06.2023 18:55:43 | Warp75

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí