Festival střízlivosti

Festival střízlivosti

Anotace: Text písně na rozloučení se s léčebnou..

Tak je to asi takhle
Přicházíme na několik způsobů, ale většinou roztekle
Hledáme si důvody a vztekle
Opakujem pravdy, který nenašli jsme ve skle

Ani v pytli - no ty kurzy, co jsme chytli
Tvrdý hlavy zasekaný po vaření změkly
To mi řekni, rozkopali svůj hrob
Chyby v nastavení doopravdy nezastaví ani půlbod

Je to námaha
A figurína dávno není doména výlohy
Chce cejtit se, cejtit se jak já
Když učitelky na základce předčítaly moje slohy

Jo, trochu smutný
Prochlastat se do léčebny je vysoký vstupný
Tak přestaň odkazovat na nešťastnou lásku
Pozorně se koukni, kdo má na zápěstí pásku

 

Nečekáme zlý zprávy
Fakt, otravy jsou chytlavý
Zdá se nám to vyhraný v první fázi přípravy
Na začátku překážkový výpravy

Nečekáme zlý zprávy
Pak, otázky jsou štiplavý
Necháme se vystavit?
V tý galerii závislostí předvádíme svý stavy

 

Popojedem dál
Příběhy jsou různý, ale tvoří festival
Hra na city a nervy rozbušila sval
No, napadlo tě někdy, že by život za to stál?

Tak udržujte pořádek a čistotu
Trefujte se do záchodu, používejte štětku
Že to jednou skončí, každej máme jistotu
Já nechci na vysvědčení jednu velkou pětku

Budu pokračovat v Praze
Připravenej nepodělat nabízenou šanci
V rámci zotavení po předchozí dráze
Zatarasim únikový východy a dám si

Pozor a prostor na stanovený cíle
Nemyslim si, že se všechno spraví během chvíle
Teď si prohlídněte Jaroslava Šepse
V celý svojí kráse - nadosmrti Bőse!

Autor Floutkovskij, 14.07.2023
Přečteno 86x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem mnohaletý milovník piva, ale ty jsi asi jiná liga. Teď si dám sklenku vody na tvou odvahu se prát a na to, ať ti to odhodlání vydrží!

14.07.2023 18:46:46 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí