Výročí ..

Výročí ..

 

 

 " Vzala jsem si stejné šaty
 jako měla jsem před léty
  na našem prvním rande, drahý..
Pod nima jen má horká kůže touží"



  Byl z toho až dojatý, vzrušený
  když mu to se smíchem šeptala 
  při odchodu z domu 
do restaurace v centru Prahy

   Nedojde mu, neřeší
 jak by se po dvaceti letech
  do nich vešla!

Stejně jako on do starých džín
  Co ale čekat od muže..


 Tyhle má poprvé
  Když nepočítá 
  Kabinku v obchodu..
 Dvakrát v rozrušení spletla PIN

 



   
  
  

   

Autor Svensen, 13.05.2024
Přečteno 34x
Tipy 14
Poslední tipující: kozorožka, Admirál, jort1, Nejmladší_z_literu, Marten, Jeněcovevzduchukrásného, Kan, cappuccinogirl, Anfádis, zase já, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé, čtivé, ze života.Tipuji málo,ale tady dávám

14.05.2024 10:32:30 | Admirál

Povedená!

13.05.2024 20:12:45 | Nejmladší_z_literu

Dík, zdravím Nejmladší_ :)

14.05.2024 07:11:37 | Svensen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí