Kryptopis jedné bujaré čtvrti

Kryptopis jedné bujaré čtvrti

Anotace: Flashbacky na poslední večer Žižkovské noci...

'Je půl čtvrté ráno'

A do toho se posouval čas

to jsou dvě fáze p.m.

a dvě otočku R.e.m'

 

Flashbacky jedné noci,

zelené světlo přes tři duše 

ozvěny peruti improvizace 

a obraznost jež bere dech 

 

Padli serafini s dlouhými svitky 

ctouci řádky mezigeneračniho ocistce 

Oči a ústa spojený krví 

opojení zlobou katarzi a poezii 

Opojení sny o tom zrodit energii 

Inkarnovat energii tech dvou v jedno

 

Staré opuštěné vlakové nádraží 

Silulety hal ve tmě a chladu 

skladiště plne mladych lidi 

Hudba spojuje vesmír 

Má tu svůj úděl léčit a vyjadřovat 

Skrze nás tvurce a embrya

 

Učí nás to 

Znovu prožít ten moment 

Psychedelie 

Bez drog 

Odpálit mysl proste úplně někam doprdele 

Do výsostné dimenze blahoslavenstvi 

Kdy surfujes po bílém hřbetě vlny 

A další kytarový riff tě bere za koule 

Hrdelní gregoriansky delay až na konec extaze 

Elektrizující nesmrtelná inkarnovana energie dynama přílivu 

 

Tady a teď 

Pokoj plný orgasmu 

Svitky svate extaze katarzi 

Když dívka mého srdce slysi ty vlny 

Energie bicích a kláves se ji dostává do těla 

Začíná se vlnit probouzet vibrovat 

jako ocarovana vůní psychedelie rebelie 

Odpoutanost od země ziti času a prostoru 

Podařilo se nám odplout za svá zrození 

 

Jemné vybrnkavani 

Mazlení se s dunami strun 

ve strisce ambientni úzkost temnoty 

a společná cesta do vesmíru embryí blahoslavenych 

 

Podněty vystreluji michou na věčnosti 

neuronalni sleha a roztocene srdce 

Zastav jej pokud neumíš milovat 

Probud se k milování 

 

Ta dívka pulzuje

v zarivem úsměvu 

Ochutnavam její polibky 

opilé příliš těžkými víčky blaženosti 

Jenž nás zalehavaji jako pirka 

v dešti tekutého písku a solí.

 

Carpe Diem 

 

II.

 

 

Autor Happyyz, 25.03.2018
Přečteno 603x
Tipy 1
Poslední tipující: zuzikana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí