Orwell 2021- aneb živoucí fosílie

Orwell 2021- aneb živoucí fosílie

Anotace: Konec začátku a nebo začátek konce!? Ať si každý vybere co mu pasuje...

Éra nová letí,

spousta strachu, smetí.

Ohňostroj se nezozletí,

pár petard - bouchne přeci.

 

Ať si kdo chce, co chce říká,

nový řád vyzývá - být zticha.

Bouře, mrak i hromy dmýchá,

je už pozdě honit bycha.

 

Hynku, Viléme, Jarmilo,

copak se to tady zkazilo?

Fauste, opusť místnost nanovo,

nevěř ve sny - mátoho.

 

Svět se složil, jak cár papíru,

zmačkaný - ustřižený na míru.

Teskni Země, plna černobílých tapírů.

Vyšli na lov večer, do každého kvartýru.

Autor psorm, 31.12.2020
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, umělec2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí