...podzimní...

...podzimní...

Anotace: ..

studený vítr shazuje ze stromů poslední barevné listí
slunce utrousí už jen sem tam pár úsměvů
...a tobě je stejně pořád do zpěvu

po ránu schováváš do rukávů chladem zkřehlé ruce
do slunce se můžeš bez obav bez slunečních brýlí dívat
...a tobě se chce stejně pořád zpívat

nos už máš přes týden odřený od protivné rýmy
průduškový čaj večeříš a snad i snídáš
...a stejně si pořád zpíváš

za okny kanceláře je sychravo,deštivé počasí
osaměl jsi, kolega odešel na cigáro
...a v tobě to stejně pořád zpívá

máš totiž v srdci JARO!
Autor te.re., 04.08.2012
Přečteno 527x
Tipy 2
Poslední tipující: Lucie Tee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí