...čas...

...čas...

Anotace: ..

život je nádherný
ale zároveň umí být prevít v nečekaný moment
život je úžasný, život je mrcha
člověk se vznáší a najednou
sprcha
ale čas se nezastaví
jde si svou cestou a málo si všímá
že člověk tu stojí zaskočený a užaslý
že pro něj na chvíli všechny krásy světa pohasly
čas si jde
na nikoho nečeká
on ví, co dělá
umí léčit bolest v duši člověka
Autor te.re., 10.08.2012
Přečteno 769x
Tipy 5
Poslední tipující: Tulačka, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

život umí zaskočit
ohromené oči zaslzit
jednou zármutkem
jindy štěstím

10.08.2012 10:32:24 | Lilien

Moc pěkné :)

10.08.2012 10:00:34 | Tulačka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí