Nitky

Nitky

Anotace: ..

Nítěné nástroje, zvláštní způsob jejich pracovitostí, jak důvod a nadšení si pro společnou víru v jedno naučily se dávno. Zahrady v chaluh lužní obrací přesycené hřbitovy mláďat člověka v záplavu zelenou. Rodomlází v podobě skvrn na okvětních lístcích všechna vědomí a mysl zde pochovaných vykreslí. Záplava, spíše smršť podobá se tlak ze spodu do kořínků tlačených ven na světlo a šum všechhlasé v lupení zúčastněné osádky provokuje ostatní k růstu přes pláň. Celého mechanismu a řízení bytostí jež si s odůvodněním nějakým takto počínají psaníčka růžová inspirací jsou. V ještě zatím nepřebraných množstvích si zvláštnosti pro tento druh přeloží a dozvídající se, rozčarováni nutí setím za pravdami tehdejšími.
Autor Hadrák, 02.11.2012
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí