Nesedneš si.

Nesedneš si.

Anotace: ..

Až vyneseš spaní, umdlen více si pročtu pár tvých vět. Spálenou brázdou jsou mi další slova skončena u pranýře a řetězy pocinkána. Ustavičné mžení před očima tu květy solných růží spadly, červené střepy s bílým prachem na žulovou podlahu rozprostřené. Ptaní se jen sebe kolika různými světy oslovením si nezadám přátelství ani na omak s paklíčem od vrat veřejných. Od tolika oloupaných klik srdcí nestálých, mám dlaně už znaveny a v hlavě truchlící otazníky nad tím jak tu hromádku štěstí překročit a beze stop na Zemi radost někomu udělat.
Autor Hadrák, 20.02.2013
Přečteno 392x
Tipy 2
Poslední tipující: Terra130, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí