Femme Fatale

Femme Fatale

Anotace: Pocity, o kterých se nemluví...

Nevěřila jsem Ti, když jsi mi při rozloučení říkal ta rozvášněná slova…
Nevěřila jsem Ti ani jediné…
Mluvils a o lásce, o nás, o naší jedinečnosti…
Tvá slova mi byla tak vzdálená, tak ubohá…
Mluvils o tom, že k sobě patříme a že Ty jsi to již poznal, zatímco já tu pravdu ještě neobjevila…
Mluvils o tom, že já jsem Tvá milovaná, Tvá jediná, a že nebudeš nikdy schopen milovat žádnou jinou…
Přísahal si, že se mě nikdy nevzdáš a že ve Tvých snech zůstanu jen já, Tvá jediná…
Věřils tomu, že ten den znovu přijde, že opět s radostí padnu do Tvé trpělivě vyčkávající náruče…
Očí Ti planuly, od úst odlétávaly sliny, které jsem si s okázalou nechutí stírala z paže…
Byl jsi rudý…bojoval jsi za naši Lásku. Za svou lásku…
Mé srdce však již patřilo jinému.
Tvé řeči mě otravovaly a nudily…věděla jsem, že jsou lživé. Věděla jsem, že za pár let, budeš spokojeně usínat v objetí nějaké jiné…
Nudily mě, ale lichotily mi…Tragická láska…Nenaplněná láska…Dáma snů…Femme Fatale…
Ale měla jsem pravdu…
Zapomněl jsi na mě a již se vodíš za ruku s tou Novou, s tou Novou milovanou, s Novou jedinou…
Nejsem Tvá Femme Fatale.
Nechala jsem Tě a nelituji toho…
Ale když ji vidím po Tvém boku, přijde mi najednou líto, že naše minulá láska ztratila svou vznešenou tragičnost, kterou jsi mi sliboval….
Stala se trapně konvenční.
Autor Nan, 06.08.2013
Přečteno 614x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí